• Facebook
  • Twitter
  • Facebook
  • Twitter

Financiering

Wilt u zonnepanelen aanschaffen, maar komt het financieel even niet uit? Of wilt u uw geld voor andere zaken vrijhouden? Of wilt u een deel zelf financieren en een deel lenen? Dan hebben wij drie aantrekkelijke mogelijkheden voor u. Het belangrijkste voordeel: u hoeft niet direct een grote investering te doen en kunt al direct van eigen opgewekte stroom profiteren. De besparing die u doet (u betaalt minder voor uw stroom aan het energiebedrijf) kunt u gebruiken voor een groot deel van de aflossing van uw financiering.

Energiek Velsen heeft geen belang bij uw financiering. Voor ons is het alleen belangrijk laagdrempelige mogelijkheden aan te bieden en onze doelstelling om meer mensen duurzame energie op te laten wekken te verwezelijken.

De mogelijkheden:

1. Geld voor elkaar: crowdfunding

U kunt zelf een lening aangaan d.m.v. crowdfunding. Wij hebben in overleg met www.geldvoorelkaar.nl besloten de link naar dit succesvolle platform op onze site te zetten. Geldvoorelkaar stelt u in staat op eenvoudige wijze bij anderen voor een vaste looptijd geld te lenen tegen een door uzelf vastgesteld rentepercentage. Kijk op de site voor meer details en voorbeelden. Enkele voordelen: laagdrempelig, betrouwbaar en snel. Wij hebben geen belang bij Geldvoorelkaar. Het is informatief bedoeld u mogelijkheden aan te reiken als u op een andere manier wilt financieren.

2. Interessante rente bij de bank

Wij zijn bezig met financiële instellingen om de mogelijkheden van gunstige (groene) financiële mogelijkheden te bespreken.

Meer weten? Mail ons.

3. Huurkoop/lease

Een andere mogelijkheid: U koopt de panelen en betaalt deze in de komende jaren middels een leaseconstructie. Deze afspraak gaat u aan met de financier en de leverancier van de zonnepanelen.

Meer weten? Mail ons.

 

Wat kosten zonnepanelen u?

Kijk hier hoe dit er in een rekenvoorbeeld uit ziet.

© 2018 Coöperatieve vereniging Energiek Velsen