• Facebook
  • Twitter
  • Facebook
  • Twitter

Aanmelden en hoe werkt deelname actie zonnepanelen?

U kunt inschrijven voor de inkoopacties. Met het totaal van de inschrijvingen gaan wij met lokale installateurs aan tafel. Op basis van strenge criteria (waaronder kwaliteit,oorsprong en prijs) vragen wij hen hun beste aanbod te doen We hebben tot nu toe drie inkoopacties gedaan en met succes. Wij kunnen deze condities bedingen omdat we samen inkopen. Als we de prijzen onderhandeld hebben geeft de gekozen installateur u een offerte op maat. Alles is vrijblijvend, totdat u deze offerte accepteert. Energiek Velsen heeft als doel meer duurzame lokale energie te stimuleren. Dit doen wij onder meer door inkoopacties. Als u meedoet aan deze actie is de uiteindelijke overeenkomst tussen u en de installateur, op basis van de afspraken die gemaakt zijn vanuit de gezamenlijke inkoop. We houden het lokaal. U weet dus wie de panelen op u dak komt leggen.

Onze coöperatie draait op eigen investeringen. Daarom zijn we zo vrij om een voorwaarde voor deelname aan een inkoopactie te koppelen: om in te schrijven en mee te doen met de actie vragen wij u een jaar lid te worden van Energiek Velsen (€ 30 per jaar).

Wat biedt de actie?
•    Een actie waarbij we gezamenlijk zonnepanelen en omvormers van hoge kwaliteit inkopenPlaatsing-juni-lr-35416c09285684.jpeg
•    Inclusief installatie op uw dak door een lokale erkende installateur
•    Inclusief aanmelden bij uw stroomleverancier i.v.m. terugleveren van uw stroom
•    Gunstige prijs door gezamenlijke inkoop
•    Garantie op de product- en installatiekwaliteit
•    U kunt uw eigen wensen op maat aangeven
•    Mogelijkheid om ook zwarte panelen via onze inkoopactie in te kopen. Zwarte panelen geven iets hoger rendement en gaan meer op in het geheel van het dak.
•    Wij volgen het inkoop- en plaatsingsproces

Het grote verschil met andere acties is dat wij dit lokaal en met elkaar oppakken. Wilt u samen met anderen in uw straat, of uw buren, meedoen, dat kan. Als er huizen naast elkaar worden voorzien van panelen, is dit kostentechnisch interessanter én de plaatsing kan op elkaar afgestemd worden. Er worden veel panelen aangeboden in ons land. Wij kiezen niet per definitie voor de laagste prijs. In nauw overleg met de leverancier bepalen we samen de kwaliteit. Ook de manier van installeren, het wegwerken van de bedrading etc. stemmen we af. Wij controleren steekproefsgewijs  of de installatie conform de afspraken is gedaan.

Doe mee en profiteer!

Onze nieuwe inkoopactie is gestart en op 1 juni hebben wij de deelnemers op de hoogte gebracht van het aanbod. Na een uitvraag onder diverse gerenommeerde aanbieders.  Op een aparte pagina kunt u de voorwaarden voor deelname nalezen. Onze coöperatie draait op eigen investeringen. Daarom zijn we zo vrij om een voorwaarde voor deelname aan een inkoopactie te koppelen: om in te schrijven en mee te doen met de actie vragen wij u een jaar lid te worden van Energiek Velsen (€ 30 per jaar). U kunt voorinschrijven voor een volgende actie.

© 2018 Coöperatieve vereniging Energiek Velsen