• Facebook
  • Twitter
  • Facebook
  • Twitter

bespaarscanBTW terug op zonnepanelen: speciaal aanbod voor leden van Energiek Velsen

Heeft u zonnepanelen laten plaatsen op uw huis na 31 maart 2013? Bent u lid van Energiek Velsen? Dan hebben wij een mooi aanbod voor u.

Volgens Europese wetgeving kunnen particulieren de BTW op de aanschaf en arbeidsloon terugvorderen. De voorwaarde voor terugvordering is dat u zich bij de Belastingdienst meldt als ondernemer. U doet dan aangifte en vordert de BTW op uw zonnepanelen terug. Dit is een eenmalige handeling. Nadat u de BTW heeft teruggevorderd kunt u aanspraak maken op de Kleine Ondernemers Regeling. Dat houdt in dat u na deze terugvordering geen overige BTW aangiften meer hoeft te doen. meer informatie over dit onderwerp is onder meer te vinden op de site van de Consumentenbond.

U kunt dit voordelig laten doen via Energiek Velsen.

Diverse partijen bieden aan de registratie en BTW terugvordering voor u uit handen te nemen. Dit kost gemiddeld € 135 tot € 150. Omdat wij onze leden een voordeel willen bieden en wij met meerdere leden tegelijk een vuist kunnen maken, hebben wij een afspraak kunnen maken met Velsens bedrijf Beproma (al ruim dertig jaar actief binnen de FNV Belastingservice).

Beproma verzorgt dan voor u alle administratieve handelingen die er mee samenhangen. Er blijft altijd een aantal handelingen die persoonlijk moeten worden gedaan omdat handtekeningen moeten worden gezet of identificatie nodig is, etc. Beproma geeft deze aan en vertelt u wat u moet doen en hoe u zich moet voorbereiden. Normaal betaalt u voor deze dienst eenmalig € 95.

Leden van Energiek Velsen krijgen een korting en betalen € 85.

(Dit bedrag is exclusief BTW, maar kan in de aangifte meegenomen worden. Ook deze BTW krijgt u terug).
Wilt u gebruik maken van dit aanbod? Vul dan s.v.p. onderstaand formulier in en er wordt contact met u opgenomen. Bent u nog geen lid? Wordt dat dan snel en bekijk de voordelen op de pagina ‘Ik word lid’. Daarna kunt u de aanvraag voor de BTW terugvordering doen.

Actie BTW terugvorderen zonnepanelen

 

 

© 2018 Coöperatieve vereniging Energiek Velsen