• Facebook
  • Twitter
  • Facebook
  • Twitter

greenchoiselogoGroene stroom

Het mooiste is zelf groene energie opwekken. Maar u kunt natuurlijk ook groene stroom en bosgecompenseerd gas afnemen van een energieleverancier. Of u kunt beiden doen: zelf opwekken én van een groene energieleverancier uw overige stroom en gas afnemen. Energiek Velsen gaat voor verduurzaming en werkt waar we elkaar kunnen versterken graag samen met andere duurzame partijen. Voor stroom en gas hebben wij daarom samenwerking gezocht met Greenchoice. Dit Nederlandse energiebedrijf heeft als missie om zoveel mogelijk groene stroom en gas te leveren die in Nederland opgewekt zijn.

Er zijn meer energieleveranciers die groene stroom leveren. Dit is echter veelal geen Nederlandse groene stroom. Dat betekent dat de stroom toch nog van verre getransporteerd moet worden, bijvoorbeeld vanuit Scandinavië, waar veel waterkrachtcentrales staan. Dit transport belast het milieu nog onnodig. Hoe dichterbij de stroom wordt opgewekt, des te beter.

 

Groene stroom en bosgecompenseerd gas van Greenchoice aantrekkelijk geprijsd.

U kunt uw huidige energie omzetten naar groene energie tegen aantrekkelijke tarieven.
Als u via ons klant wordt bij Greenchoice, wordt u automatisch kosteloos lid van Energiek Velsen, met de bijbehorende voordelen. Wij krijgen een kleine vergoeding van Greenchoice, waar wij uw lidmaatschap mee betalen. U helpt ons op deze manier meer duurzame projecten op te starten en verder te werken om Velsen samen duurzaam te maken.
Ook als u nu al klant bent van Greenchoice kunt u overstappen. Voor u blijven de huidige tarieven gelijk. U wordt dan ook kosteloos lid van Energiek Velsen.

 

OVERSTAPPEN? MAAK HIERONDER UW KEUZE:

ik ben nog geen klant bij Greenchoice en wil overstappen

Ik ben al klant bij Greenchoice en wil dit via Energiek Velsen laten lopen

 

Voor meer informatie zie de Groene Stroomchecker.

© 2016 Coöperatieve vereniging Energiek Velsen