• Facebook
  • Twitter
  • Facebook
  • Twitter

ACTIETARIEVEN Greenchoice najaar 2017 speciaal voor Energiek Velsen

Het mooiste is zelf groene energie opwekken. Maar u kunt natuurlijk ook groene stroom en bosgecompenseerd gas afnemen van een energieleverancier. Of u kunt beiden doen: zelf opwekken én van een groene energieleverancier uw overige stroom en gas afnemen. Energiek Velsen gaat voor verduurzaming en werkt waar we elkaar kunnen versterken graag samen met andere duurzame partijen. Voor stroom en gas hebben wij daarom samenwerking gezocht met Greenchoice. Dit Nederlandse energiebedrijf heeft als missie om zoveel mogelijk groene stroom en gas te leveren die in Nederland opgewekt zijn.

Er zijn meer energieleveranciers die groene stroom leveren. Dit is echter veelal geen Nederlandse groene stroom. Dat betekent dat de stroom toch nog van verre getransporteerd moet worden, bijvoorbeeld vanuit Scandinavië, waar veel waterkrachtcentrales staan. Dit transport belast het milieu nog onnodig. Hoe dichterbij de stroom wordt opgewekt, des te beter.

Speciaal voor Energiek Velsen heeft Greenchoice tijdelijke extra interessante tarieven.

Als u klant wordt en zolang u dat blijft via ons wordt u gratis lid van onze Energiek Velsen. Daarnaast ontvangt u een energie bespaarset van ons.

 

MAAK HIERONDER UW KEUZE:

Bekijk de speciale actietarieven (en stap eventueel over)

Ik ben al klant bij Greenchoice en wil dit via Energiek Velsen laten lopen

 

Voor meer informatie zie de Groene Stroomchecker.

© 2017 Coöperatieve vereniging Energiek Velsen