• Facebook
  • Twitter
  • Facebook
  • Twitter

zwarte zonnepanelen energiek velsenSamen zonnepanelen inkopen

Steeds meer mensen wekken energie op via zonnepanelen op het dak van hun huis, bedrijf of vereniging. Met het huidige aanbod van zonnepanelen is dat al snel rendabel. Wellicht heeft u er zelf ook al eens over nagedacht en al offertes opgevraagd. Voor velen blijft het toch een stap. Vragen als: Is de installateur betrouwbaar? Is de kwaliteit van de panelen goed? Kom ik niet achteraf voor financiële verrassingen te staan? Wat is de vergoeding voor de stroom die ik lever met mijn zonnepanelen? Welk merk is aan te bevelen?

Het idee: samen slim en lokaal inkopen

Investeren in zonnepanelen geeft een goed rendement, meer dan 10%. Vergeleken bij spaargeld op de bank zetten is dat een slimme zet. Als u meedoet aan onze gezamenlijke inkoopactie geeft dat nog een extra inkoopvoordeel. Sluit aan en koop uw panelen scherp in. Als wij met elkaar panelen aanschaffen zijn lokale leveranciers/installateurs in staat ons een gunstiger prijs te bieden. Daarmee verlagen we samen met u de drempel om tot aanschaf over te gaan. Lokaal is dichtbij en vertrouwd. Een voordeel voor u, een voordeel voor de installateur, en een voordeel voor het milieu. Als uw panelen geplaatst zijn produceert u zelf stroom en gaat uw huidige energierekening direct omlaag.

Wij hebben sinds onze oprichting tot nu toe zes succesvolle acties gedaan met inkoop van zonnepanelen: In totaal zijn er 1.600 panelen geplaatst op woningen in Velsen; een mooie aanvulling in groene energie in onze gemeente. Goed voor ca. 135 stroomneutrale woningen.

DOET U OOK MEE? – Inschrijving gesloten na 1 juli 2017
Onze nieuwe inkoopactie is gestart en op 1 juni 2017 hebben wij de deelnemers op de hoogte gebracht van het aanbod. Na een uitvraag onder diverse gerenommeerde aanbieders.  Op een aparte pagina kunt u de voorwaarden voor deelname nalezen. Onze coöperatie draait op eigen investeringen. Daarom zijn we zo vrij om een voorwaarde voor deelname aan een inkoopactie te koppelen: om in te schrijven en mee te doen met de actie vragen wij u een jaar lid te worden van Energiek Velsen (€ 30 per jaar). Wilt u met een volgende inkoopactie meedoen? Vul dan het digitale formulier in onder de knop aanmelden hieronder..

 

aanmelden en hoe werkt de actie?   hoeveel panelen heb ik nodig en richtprijzen

 

© 2018 Coöperatieve vereniging Energiek Velsen